9.8 C
Skopje
24.10.2021 - 5:13

Ознака: задолжителни

Маски и растојание од два метри ќе бидат задолжителни уште најмалку...

Редарите, правилото за два метри растојание меѓу купувачите, дезинфекција на раце при влез во објектот и другите правила кои важат сега за превенција од...