26.8 C
Skopje
23.7.2021 - 21:00

Ознака: задоволство

Путин: Работата ми е задоволство

Претседателот на Русија, Владимир Путин, изјави дека не ја смета неговата функција за работна обврска, туку за своја судбина. - Мојата работа е да се...

Наоѓам големо задоволство во анимацијата

Никола Радуловиќ, Уметник Уметникот Никола Радуловиќ се претставува со самостојната изложба „Система“ во Музејот на современата уметност во Скопје, а неговиот краток филм „Мики енд...

Може ли да се измери задоволството?

Хоби, храна, секс, вежбање, работа... Кое задоволство создава поголемо уживање? Кршењето на копјата го поттикна написот „Зависниците од задоволство се секаде наоколу“, објавен неодамна...