Ознака: задгранични

Вакцините како куршуми за отворање задгранични конфликти

Во источните територии на Украина, под контрола на бунтовниците, жителите се вакцинираат со руската вакцина „спутник“ уште од почетокот на февруари. Тоа преставува отворено...