30.4 C
Skopje
23.8.2019 - 13:23

Ознака: загрозено наследство

Препораката Охрид да стане загрозено светско наследство е стимул за зголемена...

Владата пристапува со внимание и сериозност кон комплексните состојби со кои се соочува светското природно и културно наследство во Охридскиот регион години наназад, истакнуваат...