1.3 C
Skopje
18.11.2018 - 22:12

Ознака: загриженост

Микрочипови за Британците – корисна иновација или средство за контрола?

Групи од Велика Британија кои ги застапуват правата на работниците се загрижени што шведската компанија „Биохекс“ понуди да имплантира чипови на работници во одредени...

Како ќе реагира Трамп на наредната глобална пандемија?

  Болестите пребрзо се шират во светот и Трамп не може да изгради доволно висок ѕид што ќе може да ги спречи вирусите да влезат...