Ознака: загревање

Пазарот на недвижнини пред загревање

Високите цени на становите во Хрватска се последица на психолошкиот ефект кај дел од граѓаните што без размислување купуваат некоја недвижност Цените за недвижнини во...

Студија: Брановите ќе стануваат сѐ поголеми и поразорни

Брановите во океаните од година во година стануваат сѐ помоќни и поразорни, а според новите истражувања, ситуацијата со време само ќе се влошува. Резултатите на...

И производителите се чуделе како уште работат нашите мерни станици за...

Додека само гласно се зборува и многу малку се дејствува за намалување на загадувањето на воздухот, реалната слика е домаќинства што користат јаглен за...