10.3 C
Skopje
13.5.2021 - 2:04

Ознака: загадува

Колку се загадува за време на новогодишните празници

Отпадот од празниците, подароците, па дури и храната што се консумира имаат негативно влијание на околината, значително загадувајќи ја, наведува „Политико“ За многумина новогодишните и...

Забрана за работа на компанија што го загадуваше воздухот во Кочани

Државниот инспекторат за животна средина го забрани работењето на компанијата што учествуваше во загадувањето на воздухот во Кочани. Инпекторатот на 8 ноември донел решение...

Кучешкиот измет опасно го загадува Скопје

Парковите во Центар во кои треба да си играат децата се полни со измет од домашни миленици и неодговорни сопственици Вашиот весник неколкупати пишувал за...