16 C
Skopje
19.10.2020 - 18:08

Ознака: загадувачки системи

Владата издвои 741 милион денари за замена на загадувачки системи за...

Владата усвои измени во Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 година, според која се издвојуваат 741.000.000 денари за замена на загадувачки системи за...