29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 23:42

Ознака: загадувачите

Нови поригорозни давачки за загадувачите

Деталите за идната рестриктивна политика на Европската Унија се очекува да бидат презентирани во почетокот на јуни годинава, а кон нив ќе мора да...

Кина ќе ги именува и засрамува загадувачите

Кина има нова стратегија во обидот да се бори против компаниите што ги кршат правилата за загадување и има намера да ги користи нивните...