Ознака: завршна фаза

Сеидбата на ориз е во завршна фаза, откупната цена оваа година...

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, заедно со градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев, извршија увид во теренските активности на неколку локации...

Во завршна фаза турскиот гасовод

Бугарија планира до 2020 година да ја заврши изградбата на „Балкански тек“, кој е дел од гасоводот „Турски тек“, a кој води до границата...

Реконструкцијата на улицата Московска во завршна фаза

Проектот за целосна реконструкција на улицата Московска влегува во завршна фаза. Оваа сообраќајница се реконструира на потегот од крстосницата со булеварот Партизански одреди до...