Ознака: завршна сметка

Комората на сметководителите повторно бара поместување на роковите за финансиски извештаи

Комората на сметководителите повторно бара поместување на роковите за финансиски извештаи по примерот на европските земји. Анкетата што ја направила Комората на сметководители меѓу своите...

Сметководителите повторно побараа продолжување на роковите за поднесување завршни сметки

Итно да се преиспита одлуката да не се продолжат роковите за поднесување завршни сметки, побара Комората на сметководители. Комората неделава добила известување дека и покрај...