13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 22:33

Ознака: завршени

Сите објекти за ЛОИ 2020 се завршени навреме

Организаторите на Летните олимписки игри (ЛОИ) во Токио летово соопштија дека комплетирањето на центарот „Акватик“ значи дека сите објекти се завршени навреме. Центарот „Акватик“,...