2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 1:43

Ознака: забрането

Треба да се работи на едукација што сѐ е забрането во...

Дури шест закони опишуваат што сѐ е забрането во природата, околу 35 активности: дивоградби, нелегално депонирање отпад, ловокрадство, нелегална сеча. Директорката на Државниот инспекторат...

Калуѓерка сликала во време кога тоа им било забрането на жените

Била жена што успеала да слика во време кога тоа им било забрането на жените. Покрај тоа, била и калуѓерка што родителите на 14...

Забрането капење на плажа во Дубровник поради нечистотија

На плажа кај хотелот „Риксос Либертас“ во Дубровник, подигнато е црвено знаме кое предупредува на забрана за капење во морето. Граѓаните се жалеле дека морето...