Ознака: забранети

Во Бакингемската палата се забранети лук, школки и тестенини

Можеби мислите дека членовите на кралското семејство се разгалени и оти можат да уживаат во храната што ја сакаат. Сепак, не е баш така,...

Во британска продавница забранети божиќните хитови

Заради здравјето на вработените, во една продавница во Велика Британија нема да се пуштаат модерни божиќни хитови. Менаџерката на продавницата, Ема Годивала, смета дека модерните...

Во Србија околу 40 медикаменти прогласени за штетни

 Српската Агенција за лекови и медицински средства ги информира здравствените работници во Србија дека 40-тина медикаменти предизвикуваат штетните последици, но најави дека нема да...