Ознака: забрана за работа

За продолжениот викенд се забранува работа за текстилните и кожарските фабрики...

Текстилните и кожарските фабрики на подрачјето на општина Штип не смеат да работат за време на претстојниот продолжен викенд, одлучи денеска Главниот координативен кризен...