20.3 C
Skopje
23.10.2019 - 13:51

Ознака: заборавен Македонец

Спиро Гулапчев – еден заборавен Македонец

За да се сфати и протолкува целосно Мисирков, секако ќе треба да се укаже и на неговите претходници во Македонија. Меѓу нив секако би...