Ознака: жмуниција

Стрелиште во Гази Баба нелегално продавало муниција

Секторот за оружје при МВР извршил контрола во цивилно стрелиште во Гази Баба, за кое е утврдено дека вршело неовластена продажба на муниција. Контролата уследила...