26.5 C
Skopje
14.10.2019 - 15:41

Ознака: жичена ограда

Љубљана поставува нови 20 километри жичена ограда

Словенија наредните недели ќе постави неколку километри нова жичена ограда по должината на брегот на реката Купа, на критичниот дел на границата со Хрватска,...