Ознака: жиро-сметка

Одблокирана жиро-сметката на ШФМ

По повеќе години, поточно од јануари 2013 година, конечно е одблокирана жиро-сметката на Шаховската федерација на Македонија (ШФМ), поради повеќегодишно користење на шаховската просторија...