-1.2 C
Skopje
16.1.2022 - 12:02

Ознака: жирито

Валчанов, Балчус и Ангелов во жирито на „Киненова“

Жирито што годинава ќе одлучува за филмовите во главната селекција на ММФ „Киненова“ го сочинуваат: Петар Валчанов, Зане Балчук и Владимир Ангелов. Петар Валчанов е...