4.9 C
Skopje
22.2.2020 - 19:49

Ознака: „Жив ѕид“

Клиентелистичкото гласање не дозволува појава на трета опција или трета партија

Многу е важно да се направи разлика меѓу трета партија и трета опција во земјава. Она што ѝ треба на Македонија не е да...