6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 3:25

Ознака: животна средина и климатска акција

Димитров претседаваше со 6-от состанок на Секторскиот мониторинг комитет за транспорт...

Денеска се одржа шестиот по ред Мониторинг комитет за секторот транспорт, животна средина и климатска акција, со кој што претседаваше заменик претседателот на Владата...