28.2 C
Skopje
20.6.2019 - 13:49

Ознака: живи статуи

Марш ан Фамен под опсада на живите статуи

Уличните изведувачи познати како „живи статуи“ (уверливо насликани и нашминкани уметници кои позираат во имитација на статуа) ги исполинија улиците на белгискиот град Марш...