24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 9:55

Ознака: живее

Автокефалната надеж живее

Патот кон Брисел и патот кон православното семејство, за жал, се поплочени и со голема доза политика. Иако можеби за евроинтеграциите е разбирливо, бидејќи...