7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 21:52

Ознака: живееше

Како живееше Асанж во еквадорската амбасада во Лондон

Основачот на  беше уапсен од британската полиција на 11 април во Амбасадата на Еквадор во Лондон, во која живееше од јуни 2012 година. Тој...