1 C
Skopje
23.2.2019 - 14:35

Ознака: живеалишта

Во Хрватска има 150 илјади фиктивни гласачи?

Постоењето на фиктивните живеалишта за граѓаните е генерирано од политиката и заштитувано за да се влијае на исходот на изборниот процес во Република Хрватска,...

Водните живеалишта ги ублажуваат климатските промени

Водните живеалишта се од суштинско значење за растителниот и животинскиот свет, но и за добросостојбата и здравјето на луѓето, особено тие што живеат во...

Започна реконструкцијата на живеалиштата во Зоолошката градина во Скопје

Со реконструкција на живеалиштето на жирафите денеска започна проектот за реновирање и реконструкција во Зоолошка градина Скопје. Работите почнаа од живеалиштето на жирафите, а...