20.3 C
Skopje
23.10.2019 - 12:42

Ознака: жешок асфалт

Долго се чека на црвено, а мора да се трча на...

Во Скопје, на екстремно високи температури, на некои булевари зелено се чека и по три минути. Пешаците се жалат на несоодветниот распоред на минутажата...