33.8 C
Skopje
21.6.2021 - 18:33

Ознака: жешки костен

Дали Собранието е следниот тест?

Ако сево ова го вмрежиме низ матрицата на суштинските идентитетски аспекти на спогодбата со Грција, тогаш можеме да заклучиме дека македонскиот народ им одолеа...