20.8 C
Skopje
1.10.2020 - 16:40

Ознака: „Женски простори“

Отворена дискусија „Женски простори“ во МСУ

„Женски простори“ е отворена дискусија и перформативен простор на вмрежување во рамките на програмата на изложбата „Родови перцепции“, во потрага по нови и иновативни...