21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 22:11

Ознака: Женски младински хор

Активен период за Женскиот младински хор при МКЦ

По покана од Српскиот хорски сојуз, Женскиот младински хор при МКЦ, под раководство на маестро Сашо Татарчевски, беше гостин на вториот младински хорски фестивал...

Концерт на Женскиот младински хор

Во рамките на годинашните „Есенски музички свечености“, вечерва Женскиот младински хор при Младинскиот културен центар, под диригентство на Сашо Татарчески, со пијано-придружба на Сара...

Џез концерт на Женскиот младински хор при МКЦ

Џез концерт насловен „ Jazz to voice “ ќе одржи вечер Женскиот младински хор при Младинскиот културен центар под раководство на маестро Сашо Татарчевски. Концертот...