7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 7:45

Ознака: женски гнев

Уметницата што го воведе женскиот гнев во современото сликарство

Светот е сцена Луис Фишман, уметницата што го воведе женскиот гнев во современото сликарство, почина на крајот на јули, во Њујорк, на 82-годишна возраст. Апстрактната...