Ознака: „Железно небо 2“

Тешко дека постои полуд филм од „Железно небо 2“

Приказната на филмот „Железно небо 2“ е уште полуда од онаа на неговиот претходник, „Железно небо“ на финскиот режисер Тим Вуоренсола, кој се занимаваше...