Ознака: железнички премин

Србија и Македонија ќе градат заеднички железнички премин, инвестицијата 4,5 милиони...

Намалување на времето на патување со воз, подобра соработка меѓу царината, граничната полиција, фитосанитарната, ветеринарната и радиолошката инспекција на Македонија и на Србија предвидува...