10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 13:32

Ознака: Железницата

Регионот се обврза дека ќе ја подобрува железницата

Декларацијата за подобрување на квалитетот и брзината на услугите на железничката мрежа преку проширување на трансевропската транспортна мрежа во согласност со стандардите на Европската...

Железницата ќе го замени воздушниот сообраќај?

Процесот на поврзување на поголемите европски градови со железницата како алтернатива на воздушниот сообраќај е бавен, но во последните години има сѐ поголем број...