Ознака: жедни

Ако граѓаните останат жедни, нека пријават

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ апелираат до граѓаните доколку забележат дефект на фонтана или чешмичка да се јават во дежурниот информативен центар на...

Негрижата за водата ќе нѐ остави жедни

Многу локални комунални претпријатија изминатиот период апелираа до граѓаните за рационално трошење на водата, за да не дојде до водна криза во земјата, поради...

Пијте вода и бидете здрави!

Водата може да ни помогне во спречување голем број здравствени проблеми, а можеби не сте обрнале многу внимание, но во голема мера влијае на...