6 C
Skopje
21.11.2018 - 21:35

Ознака: Жарко Василевски

Со фигаро-проекти до подобар живот за сите

Изминативе денови јавноста ја разбранува еден потег на еден наш градоначалник, кој реши на дамите од општинската администрација за 8 Март да им купи...