26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 19:25

Ознака: Жан Клод Арно

Првпат во историјата паралелен „нобел“ во Шведска

„Нова академија“ е основана за да се потсетат луѓето дека книжевноста и културата треба да промовираат демократија, транспарентност, сочувство и почит, без пристрасност и...