Ознака: Жан-Ив Ле Дриан

СЗО мора да овозможи подобра координација на сите чинители од глобалното...

Презентација на третото издание на Парискиот мировен форум преку видео-конференциска врска Говор на господинот Жан-Ив ле Дриан, Министер за Европа и за надворешни работи Многу сум...

Никој не може да се преправа дека е Жан-Ив Ле Дриан

Министерот за надворешни работи на Франција Жан-Ив Ле Дриан, по апсењето на три лица во Израел обвинети за узурпирање на неговиот идентитет за да...

Ле Дриан: Франција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен...

Франција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан и тие по вокација треба да се приклучат кон Европската унија, кога сите критериуми...