6.4 C
Skopje
28.10.2021 - 4:31

Ознака: жалби

Судот во Стразбур затрупан со жалби од Македонија

Македонија е на деветто место според бројот на поднесени апликации до Европскиот суд за човекови права, од 47 држави-членки на Советот на Европа. До...

Поднесени жалби против Порошенко, го обвинуваат за притисок

Судиите на обласниот Управен суд во Киев кои ја донесоа одлуката за денационализација на „Приватбанк“ поднесоа претставки до Канцеларијата на јавниот обвинител и Државниот...

Граѓаните се жалат поради ненавремена и некомплетна достава на пратки

Десет отсто од поднесените рекламации за поштенските услуги се за пречекорување на рокот за достава и 90 проценти за оштетена односно намалена содржина на...

Заврши седницата на Апелација, Кривичен ќе ја соопшти одлуката за затворските...

Заврши јавната седницата на Апелацискиот суд на која се расправаше по жалбата на првостепената пресуда за Никола Груевски и Ѓоко Поповски за предметот „Тенк“. Како...