0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:17

Ознака: ечалбарска разгледница

Летна печалбарска разгледница

И ова лето, како и изминатите, сѐ е во знакот на печалбарите и на свадбите. Раздвиженоста е за неколкупати зголемена во споредба со претходните...