Ознака: ЕЦУ

Анкета на ФИДЕ и ЕЦУ за шахот во училиштата

Собраните информации би придонеле за следниот чекор, а тоа е сугерирање на оперативен, маркетиншки и финансиски план за ФИДЕ за шахот во училиштата за...