Ознака: Ефикасни алатки

Ефикасни алатки во борбата против коронавирусот

Нема сомнеж во успехот за справување со вирусот со масовните тестирања Многу земји во Европа и во светот реагираа брзо со спроведување голем број масовни тестирања,...