Ознака: „Ефектот на среќа“

Премиера на „Ефектот на среќа“ на Борјан Зафировски

Премиерата на играниот филм „Ефектот на среќа“ на македонскиот режисер Борјан Зафировски ќе се одржи вечерва во киното „Милениум“ во Скопје. Со ова остварување...