Ознака: ЕУ избори

Eвропарламентот ги очекува првите пратеници Македонци

Во очекување на изборите за Европскиот парламент, кандидатите за европратеници Македонци се во исчекување да добијат глас повеќе во своите матични земји како што...

Ќе се казнува злоупотребата на лични податоци за влијание врз ЕУ...

Амбасадорите на земјите членки на ЕУ денеска дадоа зелено светло за нови правила против злоупотребата на личните податоци на граѓаните во политички цели, јави...