10 C
Skopje
24.10.2020 - 13:37

Ознака: ЕУ-врата

Од многу блескање се ослепува

Сакам политичката гротеска да биде заокружена. Сами на себе да си дадат датум. Да потврдат дека за нив единствена реформа е идентитетскиот геноцид врз Македонците....