0.8 C
Skopje
27.1.2022 - 10:15

Ознака: етнонационализам

Владеењето на правото е вакцина против етнонационализмот

Пресудите за криминал и злосторства не се ниту граѓанска ниту етничка репресија Злосторства со тежина на геноцид и тероризам не може никако да се третираат...