5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 17:05

Ознака: Етнички проблеми

Етнички проблеми на правдата

Судството и правдата ќе бидат уништени доколку политичарите инсистираат во судството, наместо стручноста, да преовладува националниот клуч, односно таканареченото Бадентерово мнозинство Зошто во Македонија секое...