33.8 C
Skopje
4.8.2021 - 11:46

Ознака: етнички граници

Но политички и етнички граници не е исто!

Со години слушаме за македонското прашање, но многумина заборавија да нѐ потсетат дека тоа не е решено, ниту затворено. Ова прашање со создавањето на...