-1.1 C
Skopje
18.1.2020 - 0:07

Ознака: етничка поделеност

Гласови што обележаа етничка територија

ПОГЛЕД НА ПОСЛЕДНАТА ГЛАСАЧКА МАПА Каде се во балканските околности Македонците, македонскиот народ? Каде е нивното пристојно место во сопствената мултинационална, мултикултурна, мултирелигиска и мултитрадициона-...