1.1 C
Skopje
26.1.2021 - 20:10

Ознака: ЕСМ

Сместени 154 луѓе во карантин во хотелите на ЕСМ на Попова...

Сместени се 154 лица во државен карантин во хотелите „Попова Шапка“ и „Славија“ на Попова Шапка, кои се  кои се во сопственост на АД...

Апел на ЕСМ: Да се држиме заедно, но да одржуваме дистанца

АД ЕСМ чие мото во логото беше „да се држиме заедно“ од денеска симболично ги раздвои елементите во своето корпоративно лого во насока на...

ЕСМ почна со дезинфекција на станбените згради во Битола

АД ЕСМ, РЕК „Битола “, ФОД и синдикатите на АД ЕСМ и Подружницата на РЕК „Битола“ денеска, на покана на општина Битола почнаа со...

Донација од АД ЕСМ за Дебар

АД ЕСМ во соработка со синдикалната организација на Компанијата и Синдикатот на РЕК Битола денеска за Дебар, каде што е седиштето на хидроцентралата „Шпилје...

ЕСМ донира кабинет за настава во гимназијата „Јосип Броз Тито“ во...

АД ЕСМ и подружницата на РЕК „Битола“, во рамките на општествената одговорност, денеска донираа целосно опремен кабинет за изведување на настава по европски стандарди...

ЕСМ ќе инвестира 300 милиони евра во еколошки проекти во РЕК...

Денеска во Новаци се одржа јавна расправа во врска со Нацрт А–Дозволата за усогласување со оперативен план која на 23 декември беше презентирана и...

ЕСМ и битолскиот универзитет ја засилуваат соработката

Поголема соработка меѓу битолскиот универзитет и „Електрани на Северна Македонија” договорија денеска генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски и ректорот на универзитетот Св....

ЕСМ ќе ја плаќа замената на печките на дрва со инвертер-клими

Граѓаните на Скопје, Тетово и на Битола, кои ќе ги заменат печките на дрва со инвертер-клими што чинат до 60.000 денари, ќе ја добијат...